Lista Categorii

Calde și gustoase, pentru energia zilnică.

Produse de panificație

Fie pentru acasă sau doar pentru o scurtă pauză de masă, pâinea caldă din fiecare zi, plăcintele gustoase și covrigii împletiți cu drag vă așteaptă pe rafturile raioanelor noastre de panificație pentru a vă oferi energia de care aveți nevoie.

Pentru o masă copioasă, proaspete sau congelate.

Mezeluri și carne

Primul pas în pregătirea unei mese copioase este o vizită la magazinele Clic, unde găsiți zilnic produse proaspete din carne de porc, pui, vită sau pește și o varietate largă de mezeluri savuroase, provenite de la producători atent selectați.

Proaspete și pline de vitamine

Legume și fructe

La intrarea în fiecare magazin Clic, vă întâmpină un raion extins cu fructe și legume, proaspete și pline de vitamine. De la produse românești de origine controlată la fructe și legume exotice, în magazinele noastre le găsiți pe toate la cel mai bun preț al zilei.

Preparate speciale din bucătăria proprie

Mâncare gătită

În fiecare zi, bucătarii noștri prepară mâncăruri delicioase, folosind rețete tradiționale, “ca la mama acasă”. Din bucătăria Clic vă oferim o gamă largă de preparate, de la salate și sandvișuri, la feluri principale și garnituri.

Simplu și rapid, gata de servit

Semipreparate și conserve

Cum timpul devine tot mai prețios, vă oferim o varietate bogată de conserve și produse semipreparate, atât românești cât și importate de la producatori renumiți din Uniunea Europeană, care să vă ajute să gătiți mese gustoase și rapide.

Baza poveștilor culinare italiene

Paste făinoase

Spaghete, pene, tagliatelle, linguine, fusilli și nu numai. La Clic Market veți găsi o bogată ofertă de paste făinoase cu care să redescoperiți de fiecare dată magia artei culinare italene.

Răsfățul zilnic pentru tine și cei dragi

Dulciuri și deserturi

Când vreți să-i răsplătiți pe cei dragi sau când poftiți la “ceva dulce”, veniți la Clic Market și bucurați-vă de varietatea de dulciuri și deserturi provenite din laboratoare locale specializate în produse handmade, dar și de la brandurile renumite din țara noastră și țările vest-europene.

Potolesc setea, înveselesc momentele

Apă și răcoritoare

Nimic nu se compară cu un pahar de apă rece atunci când ne e sete. Mai ales dacă e vorba de apa minerală preferată, pe care o găsim tot timpul in magazinele Clic, de la producători autohtoni sau chiar și de import. Iar momentele devin mai vesele când sunt acompaniate de un suc răcoritor de la Clic, fie el fresh, natural sau acidulat.

O colecție specială de savurat responsabil

Băuturi și tutun

Consumate în mod responsabil, produsele din colecția noastră de băuturi alcoolice și tutun vor stimula simțurile și vor da savoare momentelor.

Pentru momente calde, aromate

Cafea și ceaiuri

O zi bună începe cu o ceașcă aromată de cafea sau ceai, iar la Clic Market veți găsi o largă varietate de sortimente aduse din toate colțurile lumii pentru a vă oferi micile momente de răsfăț bine meritat.

Produse profesionale pentru o igienă perfectă

Îngrijire și curățenie

De la igiena personală la soluții de curățenie și întreținere, oferta de produse profesionale disponibilă în magazinele Clic Market vă ajută să mențineți cele mai înalte standarde cu costuri minime.

Tot ce e mai bun pentru cei mai buni prieteni

Animale de companie

Pentru răsfățul prietenilor noștri necuvântători, am pregătit o colecție specială de hrană, jucării și produse de îngrijire provenite de la producători agreați de către cei mai pretențioși crescători.

NU RATA NICIO OFERTĂ!
localizare magazine