Despre noi

Magazinul cu surprize

Minimarket și mai mult

Clic Market este o societate cu capital 100% românesc. Pionier al comerțului de proximitate, brandul Clic a apărut în peisajul retailului bucureștean în anul 2004, odată cu deschiderea primului magazin pe strada Cuza Vodă, nr. 56. Convinși că numai prin muncă și respect față de client putem reuși, am continuat extinderea rețelei de la an la an, ajungând astăzi la un număr de 7 magazine, special adaptate specificului și obiceiurilor de consum din zonele în care se află.

Ne propunem ca prin oferta noastră diversă, bazată pe branduri romanești și internaționale, să vă oferim zilnic produse proaspete și de calitate la prețuri comparabile cu cele ale marilor lanțuri de magazine.

Aici pentru dumneavoastră

Dedicați clienților noștriSuccesul rețelei de magazine Clic Market se bazează pe grija și atenția față de client. Fiecare detaliu, de la design-ul modern al vitrinelor, la amplasarea produselor , este special gândit și adaptat pentru a vă oferi o experiență de cumpărare cât mai placută, iar personalul nostru este mereu gata să vă întampine cu căldură și să vă ajute în a vă găsi exact produsele de care aveți nevoie.


Colaborăm cu micii producători și punem accent pe raioanele cu fructe și legume proaspete pentru a vă sprijini în menținerea unui stil de viată sănătos. De asemenea, pe rafturile noastre veți găsi acele produse speciale, vegan sau fără gluten, cu care să vă asigurați dieta dorită.

O abordare modernă în retail

Vă oferim următoarele servicii:

Încă de la înființare, printr-o coincidență fericită a potrivirii inițialelor fondatorilor, a rezultat numele brandului “CLIC”, conturând astfel abordarea modernă, în concordanța cu tehnologia și rapiditatea zilelor noastre, a conceptului tradițional de comerț prin intermediul magazinelor de proximitate. Acum, când totul trebuie să fie “la un click distanță”, magazinele Clic vă sunt aproape, oferindu-vă, într-o notă personală, autentică, pliată pe specificul zonei și pe preferințele dumneavoastră, următoarele servicii:

  • Plata cu cardul
  • Plata prin tichete de masă și tichete cadou
  • Terminale pentru plata facturilor de servicii și utilități
  • Gastronomie – Platouri și comenzi speciale pentru aniversări și evenimente (serviciu valabil numai în magazinul Clic Pasaj Mărăști)

Magazinul de la pasajul Mărășești include și o unitate proprie de tip Gastro.

Localizare magazine
NU RATA NICIO OFERTĂ!
localizare magazine